10 Nisan 2010 Cumartesi

manyetik motor



MERHABALAR bende magnetik motorla ilgili deneme ve çalışmalar yapmaktayım ilk keşfettiğimde daha orta okul yıllarındaydım keşfimde kumandalı arabayı nasıl pilsisiz hareket ettirim düşüncesiydi. Arabanın moturunun içindeki bakır telleri söktüm ve mıknatısların birbirlerini itme gücünden yayarlandım tabii çocuk aklıyla bir yere kadar. Şimdi gelelim manyetik motora ( magnetmotor) bilinen ilk çalışmayı Nicolay Tesla Gerçekleştirmişti. Fakat Basına ilk yansıyan ise 1976 yılında Howard Johnson tarafındna duyurulmuştur.
http://web.gccaz.edu/stem/weirdscience/johnson%20motor.htm Howard Johnson ın motorunda görüceksiniz ki normal mıkatıs kullanıyor ve pek verim elde edemiyor. Daha sonra ortaya çıkan neodiyum mıknatıslar ile gerçek anlamda sistemin çalıştığını kanıtlayan ilk motor tipi PERENDEV dir. http://www.perendev-power.com/ Bu sistemde sölenilene göre mıknatısların doğal itme ve çekme tekileri kullanılarak silindir hareket ettiriliyor fakat yaptığım araştırmada videoda gösterilenlerin birebir ( youtube search /perendevmotor ) aynısı yapıldığı halde sistemin çalışmadığı ortaya çıkmıştır. Bunun sebesini daha sonra perendev kendi açıklıyor patentini aldıktan sonra. Mıknatıslara ilk enerjiyi elektirk enerjisi olarak veriyor ve neodyum ları elektro mıknatıs haline getirip iç ve dış taraftaki mıknatısları aynı kutuplu yapıyorlar.İnternette arkadaşlar bu sistemler saçmalık demiş onlara çok gülüyorum acaba aralarında kaçı alıp denedi ? ayrıca böye bir dünya çapında buluş youtubeye konmaz efendiler örnek olarak internet erişimde son nokta pointtopoint sistemini üreten bir israilli firma ve cihazı açıp kontrol edemiyorsunzu bile devre şemasını çalmayın diye. Birde internetteki komik yorumlara bakıyorumda en çok güldüğüm yoktan enerji üretmekmiş yoktan değil arkadaşlar mıknatsıların doğal itme ve çekme güçlerini kullanarak enerjiyi farklı bir boyuta dönüştürüyorlar o kadar. Sistem çok güzel çalışıyor. Fakat bir sorun var üzerinden geçen elektirk akımı yüzünden mıknatısların ısınıp mıknatıssal özelliklerini kaybetmeleri bunada çözüm bulundu tabi ki . Geleceğin teknolojisi manyetik alanda saklı bizim birbirimize köstek değil destek olmamız lazım. Ayrıca yeni gündeme düşün Türk Mucidin manyetik motoru
http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=275027 Kendisini tebrik ediyorum.
üniversitelerde okuyup da bu sistem safsata yoktan enerji üretilmez deyenleri Galilenin zamanındaki Asalak Rahiplere Benzetiyorum :) Onlarda Dünya Dümdüz Diyorlar Ve Bunu Bilimsel Bir Gerçek olarak Kabul Ediyorlardı. Bu sistemin mıknatısların itme ve çekme gücünü kullanarak çalışan bir sistem olduğunu görmeyecek kadar zeki olan arkadaşlara kapak olsun bu abimizin buluşu.

Konu ile ilgili destek verebilirim
manyetikmotor@hotmail.com

www.manyetikmotor.com

1 yorum: